Protectia datelor si confidentialitate

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Lithium SHOP SRL denumita în continuare LITHIUM prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare.

Cuprins:

Angajamentul LITHIUM referitor la Politica de securitate a datelor
Date personale
Scopul utilizării
Domeniu de utilizare
Date de comunicare sau utilizare
Date non-personale colectate automat
"Cookies" – Informaţii stocate automat în calculatorul dvs.
Securitate
Linkuri către alte pagini web
Intrebări şi comentarii

Angajamentul LITHIUM referitor la Politica de securitate a datelor

Protejarea siguranţei şi securităţii datelor dvs. personale este importantă pentru LITHIUM; prin urmare, activităţile desfăşurate de societatea LITHIUM sunt în conformitate cu legislaţia aplicabilă referitoare la protecţia siguranţei datelor şi la securitatea acestora.

Accesând site-ul www.lithium.ro, toţi utilizatorii sunt de acord să respecte Termenii de utilizare şi legislaţia în vigoare. Sperăm că politica prezentată mai jos vă va fi de ajutor pentru a înţelege ce fel de date pot fi colectate de LITHIUM, cum sunt acestea protejate si utilizate şi cum pot fi dezvăluite.

Date personaleMeniu

În paginile site-ului nostru, LITHIUM nu va colecta nici un fel de date personale în legătură cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail), dacă nu doriţi să ni le furnizaţi (de ex. prin înregistrare, chestionare), sau dacă nu vă daţi acordul sau dacă nu este altfel permis prin lege sau alte reglementări de protecţie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizăriiMeniu

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs. sau pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte. De asemenea, pentru a susţine relaţia comercială cu dvs.:

- putem salva şi procesa datele personale, transmite în cadrul sediilor noastre pentru a înţelege mai bine nevoile dvs. de afaceri şi cum ne putem îmbunătăţi produsele şi serviciile; sau
- noi (sau o terţă parte în numele nostru) putem utiliza datele dvs. personale pentru a vă contacta în legătură cu o ofertă LITHIUM care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înţelege mai bine necesităţile clienţilor noştri. Dacă alegeţi ca datele dvs. personale să nu fie utilizate pentru a susţine relaţia noastră comercială (în special marketing direct sau cercetare de piaţă), noi vom respecta opţiunea dvs. de a nu vinde şi nici comercializa în vreun alt fel datele dvs. personale către terţi.

Domeniu de utilizareMeniu

LITHIUM va colecta, utiliza sau dezvălui datele personale furnizate de dvs. online numai pentru scopurile indicate, cu excepţia cazului în care comunicarea datelor:

- se referă la utilizarea datelor personale pentru orice scop adiţional care se referă direct la scopul original pentru care datele personale au fost colectate;
- este necesară pentru a pregăti, negocia sau derula un contract cu dvs.;
- este solicitată prin lege sau de autorităţile guvernamentale sau juridice competente;
- este necesară pentru a stabili sau pentru a apăra un drept legal;
- este necesară pentru a preveni frauda sau alte activităţi ilegale, precum atacuri intenţionate asupra sistemelor LITHIUM de tehnologie a informaţiei.

Date de comunicare sau utilizareMeniu

Prin utilizarea serviciilor de telecomunicaţii pentru a accesa site-ul nostru, datele dvs. de comunicare (de ex. adresa IP) sau datele de utilizare (de ex. Informaţiile de la început, de la sfârşit şi extinderea fiecărui acces, precum şi informaţiile pentru serviciile de telecomunicaţii pe care le-aţi accesat) sunt generate tehnic şi se pot relaţiona inteligibil la datele personale. În măsura în care există vreo necesitate de compilare, vor fi efectuate colectarea, procesarea şi utilizarea datelor dvs. de comunicare sau de utilizare în conformitate cu cadrul legal aplicabil referitor la protecţia datelor personale.

Date non-personale colectate automatMeniu

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. Tipul de browser Internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor site-ului nostru şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

"Cookies" – Informaţii stocate automat în calculatorul dvs.Meniu

Atunci când vizionaţi una din paginile site-ului nostru, noi putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unei "cookie" pentru a recunoaşte automat calculatorul dvs. la următoarea vizită. Aceste Cookies ne pot fi de ajutor în multe feluri, de exemplu prin faptul că ne permit să identificăm o pagină de web pentru a veni mai bine în întâmpinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca parola pentru a nu mai pierde timp cu reînregistrarea de fiecare dată. Dacă nu doriţi să primiţi cookies, vă rugăm să configuraţi browser-ul de Internet astfel încât să ştergeţi tot ce înseamnă cookies de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocaţi sau să primiţi un avertisment înainte ca un cookie să fie salvat.

SecuritateMeniu

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, LITHIUM utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit.

Linkuri către alte pagini webMeniu

Paginile web ale LITHIUM conţin linkuri către alte pagini web. LITHIUM nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Întrebări şi comentariiMeniu

LITHIUM va răspunde tuturor solicitarilor rezonabile pentru a revizui datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau şterge orice neregularităţi. Dacă aveţi orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale de la LITHIUM (de ex. revizuirea sau actualizarea datelor dvs. personale), vă rugăm să daţi clic pe "Contactati-ne". Pe măsură ce Internetul va avansa, va avansa şi Politica noastră de securitate a datelor. Noi vom publica pe această pagină modificările la politica noastră de protecţie a datelor personale. Vă rugăm să verificaţi în mod regulat această pagină pentru a fi la curent.

Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa Autorităţii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de către Client cu privire la comanda dintre Client şi Lithium SHOP SRL, fără acordul prealabil în scris al Lithium SHOP SRL.

In momentul accesarii sectiunilor de inregistrare date personale in vederea lansarii unor comenzi,  conexiunea este securizata (https://) transferul de date personale catre noi este in siguranta printr-un certificat SSL (Secure Sockets Layer - protocol de securitate care asigura comunicatii confidentiale prin Internet) pe 256 biti, certificat eliberat de COMODO CA Limited.

Lithium SHOP SRL este operator de date personale înregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 26638.

Cos

Nu sunt produse

Total 0,00 lei

Preturile includ TVA

Finalizare comanda

LiveZilla Live Chat Software
Diagnoza si reconditionare baterii laptop

Pareri clienti ( 52 )

Cosmin
Buna ziua! Acum am verificat alimentatorul achiz ...

Remus Lungescu
Am gasit exact ce cautam, un adaptor pentru un mon ...

Raisa Maria
Ma bucur ca am accesat site-ul vostru, sunt foarte ...

Mirela Stoilescu
Buna ziua! Am facut comanda de un alimentator la d ...

Mara Ioana
Va multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tra ...