Despre noi

Avand in vedere cresterea numarului de posesori si utilizatori de laptop-uri, Lithium a fost infiintat avand ca scop principal importul si furnizarea de componente laptop de baza, de calitate superioara, la preturi competititve pentru piata romaneasca.

Dupa efectuarea unui studiu si analize a pietei de portabile din Romania, am constatat dificultatea in achizitionare si preturile mari practicate in cazul componentelor pt. laptopuri in raport cu calitatea acestora. In acest sens ne-am propus sa devenim furnizorul cu cel mai bun raport pret/calitate pt. acest tip de produse. Pentru realizarea acestui deziderat colaboram direct cu fabricile producatoare, eliminand verigile intermediare.

Pentru inceput ne-am axat pe patru categorii de produse principale - baterii, display, tastaturi si alimentatoare - urmand ca in timp sa ne largim portofoliul de produse in functie de evolutia pietei si solicitarile primite de la clientii nostrii.

Pentru detalii (preturi, modalitati de cumparare si informatii despre produse) va invitam sa vizitati sectiunile corespunzatoare din site. Toate detaliile necesare achizitionarii unui produs sunt specificate si in paginile fiecarui produs la sectiunea Detalii produs.

Pentru mai multe informatii sau nelamuriri referitoare la activitatea noastra puteti consulta lista de Intrebari frecvente afisata mai jos.

S.C. Lithium SHOP S.R.L.

Sediu social: Aleea Botorani, nr. 11 bl. V43, sc.2, ap.39
Sector 5, Bucuresti, Cod postal 050812

Cod fiscal: RO30394128
Nr. inregistrare ORC: J40/7753/2012

Cont IBAN RON: RO45 RZBR 0000 0600 1474 8530
Raiffeisen Bank Bucuresti, agentia Sebastian
Capital social: 1000 lei

Lithium SHOP SRL este operator de date personale înregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 26638

De luni pana vineri operatorii nostrii va stau la dispozitie, intre orele 09 - 18.
Ii puteti contacta fie folosind modulul de asistenta online de pe pagina principala, fie telefonic sau prin email folosind datele de contact de mai jos:

Telefon 0727 968 500
E-mail: office@lithium.ro

Adresa punct de lucru pentru preluare personala comenzi:
Bd. Ion Ionescu de la Brad, nr.67, et.2, ap.7, Sector 1, Bucuresti.

INTREBARI FRECVENTE REFERITOARE LA ACTIVITATEA LITHIUM

Este activitatea lithium.ro un business credibil ?
Ar trebui sa am incredere sa comand produse din magazinul online lithium.ro ?
In profilul magazinului este mentionat ca Lithium comercializeaza componente laptop. Totusi, nu se gasesc decat patru categorii de componente in oferta. Care este explicatia ?
La ce se refera sectiunea Branduri de pe site-ul lithium.ro ?
Trebuie neaparat sa-mi creez un cont ca sa pot cumpara de pe site ?
Lithium doar comercializeaza componente sau ofera si servicii de reparatii laptop-uri ?
Vanzarea se face doar catre clientii finali sau se accepta si reselleri ?
Site-ul lithium.ro se adreseaza doar clientilor din Romania sau si celor din alte tari ?
Lithium este prezent doar pe piata online sau aveti si un magazin fizic deschis ?
Care sunt avantajele Lithium in fata concurentei ? Concret, de ce as cumpara o baterie de laptop de la voi si nu de la alte magazine similare cu o vechime mai mare pe piata ?

 

Este activitatea lithium.ro un business credibil ?Meniu

Da, activitatea lithium.ro este un business serios si credibil fiind administrata de Lithium SHOP SRL, cu sediul in Bucuresti, Aleea Botorani, nr. 11, bl.V43, sc. 2, ap.39, Sector 5, cod postal 050812, CUI RO30394128, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 40/7753/2012. Din echipa Lithium fac parte persoane tinere, energice, cu experienta in domeniul IT si a distributiei de componente IT, in special componente pentru laptop-uri. In momentul aparitiei nostre pe piata de componente laptop am fost constienti de provocarea careia trebuie sa-i facem fata, avand in vedere numarul mare de magazine online cu profil similar de pe piata romaneasca. Suntem increzatori in fortele nostre si dorim ca in scurt timp brandul Lithium sa fie asociat cu seriozitate, preturi corecte, stoc consistent, know-how tehnic superior si o oferta cat mai mare de produse. In acelasi timp puteti urmari activitatea si progresul nostru in paginile din retelele sociale specificate pe site. In plus fata de cele mentionate mai sus, avem certificarea trusted.ro si prin acest lucru dovedim faptul ca lithium.ro indeplineste standardele rezultate din dispozitiile legale ce privesc comertul electronic si obligatiile legale si de buna practica a comerciantilor online.

Ar trebui sa am incredere sa comand produse din magazinul online lithium.ro ?Meniu

Da, puteti comanda din magazinul nostru cu toata increderea, avem sute de clienti satisfacuti pana in acest moment, care pot garanta pentru seriozitatea noastra si pentru calitatea produselor comercializate de noi. Daca cumva se intampla sa nu fiti multumit de unul din produsele achizitionate il puteti returna fara probleme (vezi conditiile de returnare). Din punct de vedere tehnic am luat toate masurile necesare pentru ca datele d-vs sa fie in siguranta in momentul incheierii unei tranzactii sau in momentul deschiderii unui cont de client pe site-ul nostru (vezi Confidentialitatea datelor).

In profilul magazinului este mentionat ca Lithium comercializeaza componente laptop. Totusi, nu se gasesc decat patru categorii de componente in oferta. Care este explicatia ?Meniu

Initial am pornit doar de la patru categorii de componente pentru laptop-uri: baterii, alimentatoare, tastaturi si display-uri, cu un accent deosebit pe categoria de baterii laptop. Momentan dorim sa ne concentram doar pe acestea, pentru a avea o oferta cat mai bogata si specializata. Pe parcurs vom introduce si alte categorii de produse astfel incat sa satisfacem cat mai mult cerintele pietii de componente laptop din Romania. Recent am introdus o categorie conexa, si anume aceea de Baterii Universale si Panouri solare portabile. Va invitam sa vizitati sectiunile corespunzatoare din site pentru mai multe informatii. In momentul in care vom introduce si alte categorii de componente laptop acestea vor aparea in structura site-ului, impreuna cu detaliile si specificatiile corespunzatoare.

La ce se refera sectiunea Branduri de pe site-ul lithium.ro ?Meniu

Sectiunea Branduri (http://www.lithium.ro/branduri) se refera la producatorii laptopurilor pentru care comercializam componente. Nu trebuie confundata cu producatorii componentelor comercializate. Scopul acestei sectiuni si folosirea marcilor producatorilor de laptopuri este doar pentru identificarea compatibilitatii produselor cautate de dvs. Pentru lamuriri privind producatorii fiecarei categorii de componente, va rugam sa consultati sectiunile specifice de Intrebari frecvente.

Trebuie neaparat sa-mi creez un cont ca sa pot cumpara de pe site ?Meniu

Nu este obligatoriu sa va creeati un cont pentru a comanda de la noi. Trebuie doar sa selectati produsul/produsele pe care le doriti, sa le adaugati in cos, sa ne furnizati minimul de date de identificare pentru a putea procesa comanda (nume, prenume, telefon, mail si adresa livrare) si sa finalizati comanda. Totusi creerea unui cont prezinta unele avantaje: nu mai trebuie sa ne furnizati datele dvs. din nou daca veti mai dori sa cumparati de la noi, aveti acces la istoricul comenzilor dvs., puteti sa va introduceti o adresa de facturare separata de cea de livrare, puteti face comentarii la articolele de pe blog, etc.

Lithium doar comercializeaza componente sau ofera si servicii de reparatii laptop-uri ?Meniu

Activitatea noastra de baza in acest moment este comercializarea de componente de laptop, dar in viitor vom lua in considerare si serviciile de reparatii. Ce putem oferi in acest moment este serviciul de Diagnoza si Reconditionare Baterii Laptop.

Vanzarea se face doar catre clientii finali sau se accepta si reselleri ?Meniu

Lithium a fost conceput si construit pentru a raspunde direct cerintelor utilizatorilor finali dar colaboram si cu service-urile de laptop-uri sau cu alte magazine care doresc sa devina reselleri pentru produsele noastre.

Site-ul lithium.ro se adreseaza doar clientilor din Romania sau si celor din alte tari ?Meniu

lithium.ro se adreseaza exclusiv clientilor din Romania. In curand, sub brand-ul Lithium vor mai fi deschise inca cateva magazine online in alte tari din UE.

Lithium este prezent doar pe piata online sau aveti si un magazin fizic deschis ?Meniu

Produsele comercializate de noi pot fi achizitionate atat online cat si cu ridicare personala, prezentandu-va la magazinul nostru situat in Sectorul 1, Bucuresti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, nr.67, et.2, ap.7. In planurile noastre de dezvoltare intra deschiderea a inca cel putin doua magazine fizice in doua orase importante din tara.

Care sunt avantajele Lithium in fata concurentei ? Concret, de ce as cumpara o baterie de laptop de la voi si nu de la alte magazine similare cu o vechime mai mare pe piata ?Meniu

Inca de la inceputul proiectului Lithium, ne-am straduit sa identificam punctele forte prin care sa ne putem departaja intr-un timp scurt de concurenta existenta pe piata. In primul rand am petrecut foarte mult timp (si inca petrecem) studiind site-urile similare, activitatea, tendintele si greselile acestora. Ca sa putem oferi un produs superior calitativ am investit foarte mult in identificarea corecta a furnizorilor, incercand pe cat posibil sa luam contact direct cu fabricile producatoare eliminand in acest fel verigile intermediare. In momentul in care introducem un produs nou la vanzare acesta este testat in prealabil de catre departamentul nostru tehnic si doar daca intruneste conditiile si rigorile impuse de noi ajunge sa faca parte din oferta noastra. Urmatorul punct de pe lista noatra de avantaje este pretul. Fiind in constanta monitorizare a concurentei si a ofertei acesteia, incercam tot timpul sa ne pastram preturile cele mai mici in raport cu produsele si configuratia lor. Concret, in cazul achizitiei unei baterii de laptop de la Lithium, principalele avantajele sunt urmatoarele: pretul corect, posibilitatea alegerii unei baterii cu capacitate extinsa (tine mai mult decat bateria originala pe care doriti sa o schimbati), garantia de 12 luni (cu posibilitate de extindere), transportul gratuit, suportul tehnic oferit telefonic sau online prin chat-ul dedicat si posibilitatea de retur a banilor daca nu sunteti multumit de produsul cumparat.

Cos

Nu sunt produse

Total 0,00 lei

Preturile includ TVA

Finalizare comanda

LiveZilla Live Chat Software
Diagnoza si reconditionare baterii laptop

Pareri clienti ( 52 )

Cosmin
Buna ziua! Acum am verificat alimentatorul achiz ...

Remus Lungescu
Am gasit exact ce cautam, un adaptor pentru un mon ...

Raisa Maria
Ma bucur ca am accesat site-ul vostru, sunt foarte ...

Mirela Stoilescu
Buna ziua! Am facut comanda de un alimentator la d ...

Mara Ioana
Va multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tra ...