Livrare, returnare

Livrarea produselor:

Livrare gratuita Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Avand in vedere ca in procesul de livrare a comenzilor mai sunt implicati in afara de Lithium SHOP SRL si diferiti terti (ex: firma de curierat), nu garantăm îndeplinirea nici unei comenzi indiferent de condiţiile de disponibilitate specificate pentru un anumit produs.

Pentru produsele ce nu se afla pe stoc termenul de livrare este de 15 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.

În funcţie de disponibilitate şi stocuri pentru anumite produse, perioada de livrare poate fii mai mare de 15 zile lucrătoare. În situaţii excepţionale este posibil ca anumite produse să nu fie disponibile chiar dacă pe site este specificat altfel. În aceste cazuri se va comunica Clientului acest aspect. Totodată Lithium SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a include/scoate produse de pe site fără un anunţ prealabil.

Livrarea produselor catre clienti se va face prin intermediul unei firme de curierat consacrate din Romania, sau daca clientul doreste poate ridica comanda direct de la sediul nostru. Firmele de curierat cu care lucram sunt Fan Courier, Urgent Curier si TNT Express. Criteriile de selectie a firmelor de curierat sunt viteza de livare a comenzilor, acoperirea nationala, garantia marfii si modalitatile de comunicare atat cu noi ca si furnizor cat si cu dvs. ca si client.

Costul livrării este gratuit indiferent de valoarea comenzii si de zona in care se afla clientul pe teritoriul Romaniei.

In momentul receptiei produsului vă rugăm să verificaţi conţinutul şi integritatea coletului. Dacă sesizaţi nereguli vă rugăm să le specificaţi într-un proces verbal în scris împreună cu persoana care a efectuat livrarea. În cazul în care nu se realizează acest proces verbal Lithium SHOP SRL nu va accepta reclamaţii ulterioare.

Returnarea produselor:

Conform legii comertului electronic, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In consecinta, Lithium SHOP SRL ofera clientilor sai posibilitatea de returnare a produselor, in ambalajul original intact si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Lithium SHOP SRL va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 15 zile de la data receptiei produsului returnat. Inaintea initierii procedurii de returnare clientul este obligat sa se consulte cu un reprezentant Lithium, fie folosind sistemul de asistenta online de pe site fie apeland unul din nr. de telefon afisate. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele/manualele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorări/uzură vizibile sau tehnice/de funcţionalitate. Returnarea contravalorii se va efectua exclusiv prin virament bancar de către Lithium SHOP SRL în contul indicat de către Client. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport retur nici eventualele comisioane bancare.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise (fax sau email) in maxim 10 zile de la livrare, in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In momentul finalizarii achizitiei clientul poate opta pentru extinderea perioadei de returnare cu inca 20 zile peste cele 10 standard. Pretul pentru aceasta extindere este de 20 lei (inclusiv TVA).

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea Coletului. 

Cos

Nu sunt produse

Total 0,00 lei

Preturile includ TVA

Finalizare comanda

LiveZilla Live Chat Software
Diagnoza si reconditionare baterii laptop

Pareri clienti ( 52 )

Cosmin
Buna ziua! Acum am verificat alimentatorul achiz ...

Remus Lungescu
Am gasit exact ce cautam, un adaptor pentru un mon ...

Raisa Maria
Ma bucur ca am accesat site-ul vostru, sunt foarte ...

Mirela Stoilescu
Buna ziua! Am facut comanda de un alimentator la d ...

Mara Ioana
Va multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tra ...