Modalitati de plata

Toate preţurile afişate pe site şi în materialele tipărite de către Lithium SHOP SRL conţin TVA şi taxa verde (dacă este cazul, în conformitate cu HG 448 din 2005).

1. Plata la livrare (ramburs), prin intermediul curierului.

Plata la livrarePentru această modalitate de plată poți opta atunci cand dorești să achiți produsele în momentul în care coletul ajunge la tine. În cazul în care alegi plata la livrare, curierul eliberează o dovadă a încasării rambursului, act care ține loc de chitanța fiscală. Lithium SHOP SRL nu va mai emite ulterior vreo chitanta. Firma de curierat va pastra produsele in depozitul din raza locatiei tale 7 zile dupa care vor fi returnate.

2. Plata online prin card (Visa/Maestro/Mastercard).

VisaVerified by VisaMasterCardMasterCard Secure CodeVisa ElectronMaestro
Raiffeisen Bank

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele Lithium sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

3. Plata prin virament bancar

Ordin de plataPlata se face cu ordin de plata folosind datele bancare de mai jos (datele bancare sunt furnizate de webshop si in momentul finalizarii comenzii). Plata prin virament bancar se poate efectua atat dintr-un cont de persoana fizica cat si dintr-un cont de persoana juridica. Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii in contul Lithium SHOP SRL. Pentru trimiterea confirmarilor de plata va rugam sa folositi adresa office@lithium.ro.

Detalii bancare pentru completarea ordinelor de plata:

Nume firma: Lithium SHOP SRL
Cont IBAN RON RO45 RZBR 0000 0600 1474 8530, Raiffeisen Bank Bucuresti
Cod unic inregistrare: RO30394128

4. Plata prin Moneybookers

Plati online prin Skrill:MoneybookersSkrill (Moneybookers) le oferă clienţilor săi un mod sigur şi instantaneu de a transfera bani online, fără ca aceştia să trebuiască să-şi reintroducă datele financiare de fiecare dată când efectuează o tranzacţie.
Skrill (Moneybookers) are peste 25 milioane de clienţi şi este reglementată de către Autoritatea Serviciilor Financiare din Marea Britanie (FSA). Reţeaua internaţională de plăţi a Skrill (Moneybookers) furnizează companiilor acces la peste 100 de opţiuni de plată în peste 200 de ţări şi teritorii prin intermediul unui singur cont. Peste 120,000 de comercianţi utilizează serviciul de plăţi Skrill (Moneybookers), printre aceştia numărându-se şi partenerii internaţionali ca eBay.com, Skype şi Thomas Cook.

Lithium va pune la dispozitie in acest moment modalitatea de plata Moneybookers Wallet.

Mai multe detalii despre modalitatile de plata, comisioanele folosite si securitatea tranzactiilor prin Moneybookers gasiti aici.

Pentru informatii suplimentare legate de securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra va rugam sa consultati sectiunea: Protectia datelor si confidentialitate

Returnare bani

In situatia in care din diferite motive ati renuntat la un produs comandat si ati efectuat returul acestuia in termen, Lithium SHOP SRL va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 15 zile de la data receptiei produsului returnat. Inaintea initierii procedurii de returnare clientul este obligat sa se consulte cu un reprezentant Lithium, fie folosind sistemul de asistenta online de pe site fie apeland unul din nr. de telefon afisate. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele/manualele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorări/uzură vizibile sau tehnice/de funcţionalitate. Returnarea contravalorii se va efectua exclusiv prin virament bancar de către Lithium SHOP SRL în contul indicat de către Client. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport retur, nici eventualele comisioane bancare.

În unele situaţii ne rezervăm dreptul de a percepe plata totală sau parţială în avans (ex.: comandă unică cu valoare mai mare de 1000 lei, sau refuzul de a prelua o comanda expediată anterior).

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile fără un anunţ prealabil. Modificarea preţurilor nu va afecta comenzile în derulare. Pretul imprimat pe factura fiscala este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii in momentul in care ati completat minimul de date necesar pentru procesarea acesteia.

Cos

Nu sunt produse

Total 0,00 lei

Preturile includ TVA

Finalizare comanda

LiveZilla Live Chat Software
Diagnoza si reconditionare baterii laptop

Pareri clienti ( 52 )

Cosmin
Buna ziua! Acum am verificat alimentatorul achiz ...

Remus Lungescu
Am gasit exact ce cautam, un adaptor pentru un mon ...

Raisa Maria
Ma bucur ca am accesat site-ul vostru, sunt foarte ...

Mirela Stoilescu
Buna ziua! Am facut comanda de un alimentator la d ...

Mara Ioana
Va multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tra ...